Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klímabeszerelés - olcsón és gördülékenyen

Melege van vagy fázik? Olcsó, de ugyanakkor minőségi megoldásra vágyik? Forduljon hozzánk bizalommal! 

Klímabeszerelés - olcsón és gördülékenyen


Cégünk profi, szakértő csapata biztosítja a minőségi
munkavégzést minden Partnerünk számára
- legyen az egy lakossági klíma beszerelése vagy egy komplett hűtő-fűtő rendszer telepítése.
 

A Klímaszerelés folyamata

1. Kapcsolatfelvétel

A Hideget-Melegen olcsón csapatát a “Kapcsolat” fülön megadott telefonszámon és e-mail címen vagy az oldal alján található űrlap kitöltésével keresheti fel.

Biztosítjuk Önt, hogy 1-2 munkanapon belül jelentkezni fogunk a megadott adatok alapján.

2. Felmérés

A telefonos (vagy online) egyeztetést követően szakértőnk felméri az adott területet, hogy meghatározza a beszerelendő klíma legoptimálisabb helyét, illetve hogy minden fontos kitétel adott-e a munkafolyamat lebonyolításához - nemcsak műszaki szempontból fontos ez a felmérés, de lényeges az is, hogy esztétikus legyen a végeredmény.

A klíma elhelyezésétől egészen az eszköz kiválasztásáig segítségére lesz szakemberünk.

3. Árajánlat

Munkatársunk ezt követően árajánlatot tesz a klíma beszerelésére, amely magában foglalja az előmunkálatot, az eszköz árát (kültéri és beltéri egység), a beszerelést és az utómunkálatokat is.

Az árajánlat elfogadása után egy előre megbeszélt időpontban szakemberünk megérkezik a szerelés helyszínére. 

4. Beszerelés

A klíma beszerelésének ideje eltérő, átlagosan 3-4 órát vesz igénybe. Célszerű a helyiségben lévő bútorokat letakarni, elhúzni, hiszen mint sok szerelési munkálat, ez is kosszal, porral jár. Természetesen szakértőnk a munka végeztével alaposan kitakarítja a területet, így nem hagyunk magunk után koszt és rumlit. 

Elsőként alapos fúrás-faragást követően beltéri egység kerül a helyére, mert követi a kültéri egység telepítése, végül pedig a kettő összekapcsolása. 

Végső állomás a frissen felszerelt klíma üzembe helyezése és kezelésének részletes bemutatója a megrendelő Partnernek.

+1 A klíma tisztán tartása

Nem elhanyagolható utolsó utáni lépés a frissen beszerelt klímánk tisztán tartása, amellyel kapcsolatban a klímát beszerelő munkatársunk szintén részletes tájékoztatást nyújt majd.

Azok számára, akik nem szeretnék a klíma egységeket szemmel látható helyre tenni van egy jó hírünk: légcsatornázható klíma beszerelését is vállaljuk!

Ebben az esetben a beltéri egységet a padláson vagy az álmennyezet felett helyezzük el, így az összhatás sokkal esztétikusabb lesz, a befúvó pedig minden helyiségben elhelyezhető.

Kérjen ajánlatot most és az első évi karbantartást mi álljuk!