Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

klíma

Otthoni fűtés klíma segítségével

Manapság egyre többen teszik le a voksukat a hűtő-fűtő klímaberendezések mellett, amelyeket nemcsak a nyári hőségben, de a téli mínuszokban is használnak. Blog cikkünkben ismertetjük, hogy mik a hűtő-fűtő klíma jellemzői, használatának előnyei, és beszerelésének lépései. 

A légcsatornázható klímaberendezések

Lassan már minden otthonnak része egy klímaberendezés is, amely segít túlélni a nyári hőséget vagy ha kell, akkor fűti a lakást a téli hidegben. A légkondicionálók legelterjedtebb fajtája a split-klímák, melyek belső, falra szerelt egységekkel szolgáltatják a kívánt hőmérsékletet, ez azonban nem mindenki számára esztétikus megoldás. A légcsatornás klímaberendezés megoldást nyújt azok számára, akik elegánsabb, diszkrétebb megoldásra vágynak.

Minden, amit a H-tarifáról és igényléséről tudni kell

Ha lakossági áramszolgáltatásról van szó, többféle lehetőség is adott számunkra - a H-tarifa egyike a választható opcióknak. Az alábbiakban a fontos tudnivalókat, illetve az igénylésének menetét mutatjuk be.

10+1 érv a klíma fűtés mellett

Családi házak és lakások tervezése, illetve felújítása kapcsán nem megkerülhető kérdés a belső terek fűtése. Hazánk területi és éghajlati adottságai miatt bizony számítani kell a hideg időszakra, ami akár hónapokon keresztül is kitarthat. Ennek okán indul el a nézelődés és keresgélés, ismerősök és szakemberek véleményének kikérése, hogy mégis mi legyen, mit válasszak? Az egyre bővülő lehetőségek tárházában a hozzá nem értőnek könnyű eltévednie. Cikkünk célja, hogy a klíma fűtéssel kapcsolatos kérdéseket tisztázzuk és segítsünk neked abban, hogy a helyes döntés tudd meghozni.

10+1 tipp klímádhoz

Számtalan tévhit kering az interneten és a szóbeszédben a klíma használattal kapcsolatban, ami miatt egyesek képesek akár teljesen lemondani a kellemes hőérzetről vagy szobadíszként használják klíma készülékeiket.