Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

hűtés

A hőszivattyús rendszerek térhódítása - Érdemes hőszivattyúra cserélni a gázfűtést?

Blogcikkünk górcső alá veszi a hőszivattyús rendszerek működését, főbb típusait, előnyeit és hátrányait, így segítségül lehet azok számára, akik egy modern, környezetbarátabb fűtési rendszer kiépítésében gondolkodnak.

A hőszívattyú a legújabb fűtéstrend

Mi most megnéztük melyik az fűtési forma, ami egyre nagyobb iramban váltja le a gázfűtést a magyar otthonokban. Nézd meg Te is a Hír-TV riportját Szabó Attilával.

A légcsatornázható klímaberendezések

Lassan már minden otthonnak része egy klímaberendezés is, amely segít túlélni a nyári hőséget vagy ha kell, akkor fűti a lakást a téli hidegben. A légkondicionálók legelterjedtebb fajtája a split-klímák, melyek belső, falra szerelt egységekkel szolgáltatják a kívánt hőmérsékletet, ez azonban nem mindenki számára esztétikus megoldás. A légcsatornás klímaberendezés megoldást nyújt azok számára, akik elegánsabb, diszkrétebb megoldásra vágynak.

10+1 érv a klíma fűtés mellett

Családi házak és lakások tervezése, illetve felújítása kapcsán nem megkerülhető kérdés a belső terek fűtése. Hazánk területi és éghajlati adottságai miatt bizony számítani kell a hideg időszakra, ami akár hónapokon keresztül is kitarthat. Ennek okán indul el a nézelődés és keresgélés, ismerősök és szakemberek véleményének kikérése, hogy mégis mi legyen, mit válasszak? Az egyre bővülő lehetőségek tárházában a hozzá nem értőnek könnyű eltévednie. Cikkünk célja, hogy a klíma fűtéssel kapcsolatos kérdéseket tisztázzuk és segítsünk neked abban, hogy a helyes döntés tudd meghozni.

10+1 tipp klímádhoz

Számtalan tévhit kering az interneten és a szóbeszédben a klíma használattal kapcsolatban, ami miatt egyesek képesek akár teljesen lemondani a kellemes hőérzetről vagy szobadíszként használják klíma készülékeiket.